Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Szállás, utazás / Panzió, vendégház « Előző
szálláskeresés

Balatoni nyaralóház 10-12 fő részére kiadó


BalatonĄpró: Balatoni nyaralóház 10-12 fő részére kiadó BalatonĄpró: Balatoni nyaralóház 10-12 fő részére kiadó BalatonĄpró: Balatoni nyaralóház 10-12 fő részére kiadó BalatonĄpró: Balatoni nyaralóház 10-12 fő részére kiadó BalatonĄpró: Balatoni nyaralóház 10-12 fő részére kiadó BalatonĄpró: Balatoni nyaralóház 10-12 fő részére kiadó


Kiadó nyaralóház pünkösdtől szeptember végéig!
A nyaralóház max. 13 fő részére biztosít kényelmes nyári szállást. 6 szoba, nappali, két konyha, kettő fürdőszoba wc-vel és külön wc, kertkapcsolat szolgálja a vendégek kényelmét.
A grillezőt, a sörözőt, a ping-pong asztalt, kerti játékokat, hintaágyakat, a medencét és a napozóágyakat vendégeink a nap bármely szakában szabadon használhatják.
Balatonlelle számos látnivalóval és programmal várja idelátogató vendégeit. A gyerekek egész nap jól érezhetik magukat a Holliday parkban, ahol számos játék áll rendelkezésükre, esténként pedig a cirkusz és a nagy vidámpark várja őket a 7-es főút mellett. Persze a vízpart kínálta szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A szabad strand mellett a Balatonlellei élményfürdőben gyermekmedence, csúszda és sok más érdekesség várja a kisgyermekes családokat és a többi kikapcsolódni vágyó nyaraló vendéget.
Árinformációk:
Kérjen árajánlatot!
A brutto szállásköltség: listaár +kurtaxa.
Eléhetőség:
Balatonlelle
Telefon: +36/85/354-122
Mobil: +36/30/342-3545
+36/30/851-5264
E-mail: horvath-bela@freemail.hu

Baráti üdvözlettel: Horváth család
Hirdető: Horváth Béla
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Somogy megye

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com