Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Eladó ház, nyaraló « Előző Következő »
szálláskeresés

Kőröshegyen eladó lakóház 17,8 MFt


BalatonĄpró: Kőröshegyen eladó lakóház 17,8 MFt BalatonĄpró: Kőröshegyen eladó lakóház 17,8 MFt BalatonĄpró: Kőröshegyen eladó lakóház 17,8 MFt


Eladásra kínálunk egy felújítandó családi házat Kőröshegy szép településén. A 2198 nm-es egyenes telken három lakhatásra alkalmas ingatlan található.
A 180 nm-es kétszintes főépület földszintjén egy előszoba, konyha, fürdőszoba, külön wc, 2 tágas szoba, és egy napfényes 26nm-es nappali lett kialakítva. Az emeleten 3 szoba, konyha, fürdőszoba. Az ingatlan fűtéséről gázkazán gondoskodik. A ház alatt egy 20 nm-es pince is található fa tárolóval.
A telek hátsó részében, a ház mögött 2 további különálló melléképületet alakítottak ki, amelyek saját mérőórákkal rendelkeznek, és kiadásuk állandó jövedelmet biztosít.
A II. épület 48 nm-es, konyha, zuhanyzós fürdőszoba, szoba tartozik hozzá. Fűtése, gázkonvektor.
A III. épület 80-nm, melyben 3 szoba, konyha és fürdőszoba található. Ez az épület is külön villany és gázmérővel rendelkezik.

Hirdető: Németh Melinda
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Somogy megye

E-mail küldése


>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com