Email küldés - ajánlat kérés

Email küldés - ajánlat kérés

E-mail és telefonszám megadásával kapcsolat fevétel a hirdetés feladójával.
A hirdetés feladója: Ábrahám Viktória.

E-mail címe: * kötelező
Telefonszáma: * kötelező
Üzenet, kérdés
Biztonsági kód:
Kérem írja be a fenti képen látható kódot: *

 

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Eladó balatoni ingatlan / Eladó balatoni telek « Előző Következő »
szálláskeresés

Balatonrendesen belterületi építési telek, panorámával


BalatonĄpró: Balatonrendesen belterületi építési telek, panorámával BalatonĄpró: Balatonrendesen belterületi építési telek, panorámával BalatonĄpró: Balatonrendesen belterületi építési telek, panorámával BalatonĄpró: Balatonrendesen belterületi építési telek, panorámával BalatonĄpró: Balatonrendesen belterületi építési telek, panorámával BalatonĄpró: Balatonrendesen belterületi építési telek, panorámával


Eladó Balatonrendesen, Révfülöp és Badacsony között, Csendes, Gyönyörű helyen, balatoni, Panorámás, építési telek. Balatonfüred és Tihany mindössze 30-32 km. hrsz: 276 Belterület, 3846 m2, Megosztható! (igény esetén fele is megvásárolható, 1923 nm)
Saroktelek, körben aszfalt burkolatú úttal, Közművekkel.
Jelenleg a telken van egy kis 32 m2-es kőépület, borospincével, amelyhez igény esetén építeni lehet minden irányban, több emelet ráépítését is elbírja!
Közművek: víz, csatorna, villany a telken, gáz a kerítésnél.
Beépíthetőség 30% (családi ház, vagy házak), ami 1152 nm alapterületű ingatlan építését is lehetővé teszi! Az építendő ingatlan gerincmag ága 4,2 m, emelt tetőteret is lehet építeni a házra. Ha a telek meredekebb részén építenek, lehet még egy garázsszintet is alá építeni, mert nem haladja így sem meg az engedélyezett gerincmagasságot, így viszont 1152 m2 + garázsszint+ tetőtér! nagyságú ház is építhető, vagy több kisebb családi ház, vagy tájba illő lakópark. Akár még saját teniszpályát is építhet a jövendő háza mellé, hely van bőven, játék közben pedig gyönyörködhet a csodálatos Balatoni panorámában. A domboldal túloldalán a Káli-medence található, Kékkút, a csodálatos, tiszta vízével!
Több mint száz gyümölcsfa, gondozott gyep található jelenleg a telken. Pici, ám annál hangulatosabb kőház borospincével, igazi balatoni idillé teszi a környezetünket.
A telek saroktelek, három utca határolja. Csapás u., László Gyula u., Hegyi u.
Irányár: 25 MFt (6.500 Ft/nm)
Érdeklődni: +36 30 646 9979
Hirdető: Ábrahám Viktória
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Veszprém megye

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com