Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Telek / építési telek « Előző Következő »
szálláskeresés

Balaton telek 9,6M/Írányár


BalatonĄpró: Balaton telek 9,6M/Írányár BalatonĄpró: Balaton telek 9,6M/Írányár BalatonĄpró: Balaton telek 9,6M/Írányár BalatonĄpró: Balaton telek 9,6M/Írányár


Eladó üdülőövezeti építési telek: 8171 Balatonvilágos, Aligai út 39. Helyrajzi száma: 525/1 (1034 m²) Besorolás: Üh-4 SZ=4,5m 15% / 500nm
Eladó ingatlan Balatonvilágoson, 50 percre Budapesttől 15 percre Siófoktól, és 12 perces sétára a magyar tengertől!
Vasút és a Balaton part között fekszik a telek.
Közművesített, villany-, víz-, csatorna bekötéssel rendelkezik, a gázvezeték és kábel tévé a telek előtt található. 1034 nm építési telek.
Az utca végében a vasútállomás és a Club Aliga ez utóbbit nemrég újítottak fel, van ott büfésor, retró presszó, kertmozi, masszázsszalon, sport- és mini golfpálya sportszerkölcsönzési lehetőséggel.
A parton szörf-, (felszerelésbérlés, oktatás, ingyenes próbanapokkal), vitorlás bérlési lehetőség, kínálkozó vízi- és nyereményjátékok. Naponta animált gyermekprogramok reggel 9 órától kora estig, este alkalmanként retró-partyk.
A helyi lakosoknak- és üdülő tulajdonosoknak ingyenes a belépés!
Aliga gyorsan és könnyen megközelíthető: az M7-ről az első lehajtó a Balatonhoz, ez van a legközelebb Budapesthez (50 perc autóval). A helységet előszeretettel látogatják a Budapestről, Fehérvárról érkező horgászok is.
A fekvése kedvező, az utcafront északnyugati, a hátsókert délkeleti fekvésű. Az Aligai út felé enyhén lejtő telek Üh-4 besorolású, a rá építhető üdülőépületek szabadon állóan helyezhetők el. A beépítés 15%-os, azaz 150 nm-es ház is építhető rá.
A tereprendezéstől azért is tartózkodtunk, hogy már az új tulajdonos dönthesse el, melyik fát vagy bokrot, szeretné megtartani. Ez az ingatlan tökéletesen megfelel azoknak, akik bár a Balaton mellett képzelik el a nyaralást, mégis csendes rejtekhelyre, nyugalomra, madárcsicsergésre vágynak.
A teleknek egy tulajdonosa van, tulajdonviszonyai rendezettek, teljesen tehermentes, mind készpénzre, mind banki hitelre egyaránt megvásárolható.
Az ingatlant előzetes időpont egyeztetés után tudom megmutatni.
Írjon! vaszary@gmail.com

Hirdető: Vaszary Zoltán
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Veszprém megye

E-mail küldése


>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com