Email küldés - ajánlat kérés

Email küldés - ajánlat kérés

E-mail és telefonszám megadásával kapcsolat fevétel a hirdetés feladójával.
A hirdetés feladója: Hajdú Tibor.

E-mail címe: * kötelező
Telefonszáma: * kötelező
Üzenet, kérdés
Biztonsági kód:
Kérem írja be a fenti képen látható kódot: *

 

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Szolgáltatás / Szállítás, költöztetés « Előző Következő »
szálláskeresés

Költöztetés Szállítás Bútorszállítás Fuvarozás Budapesten Pest Megyében és Belföldön


BalatonĄpró: Költöztetés Szállítás Bútorszállítás Fuvarozás Budapesten Pest Megyében és Belföldön BalatonĄpró: Költöztetés Szállítás Bútorszállítás Fuvarozás Budapesten Pest Megyében és Belföldön BalatonĄpró: Költöztetés Szállítás Bútorszállítás Fuvarozás Budapesten Pest Megyében és Belföldön BalatonĄpró: Költöztetés Szállítás Bútorszállítás Fuvarozás Budapesten Pest Megyében és Belföldön BalatonĄpró: Költöztetés Szállítás Bútorszállítás Fuvarozás Budapesten Pest Megyében és Belföldön BalatonĄpró: Költöztetés Szállítás Bútorszállítás Fuvarozás Budapesten Pest Megyében és Belföldön


Budapesti székhelyű vállalkozásunk gyorsan és színvonalasan vállal: költöztetést, szállítást, bútorszállítást, fuvarozást, Pest megyében és belföldön.
Rugalmasan tudunk a megrendelők rendelkezésére állni, a fiatal és korszerű teherautóinkkal.
A teherautóink nemcsak korszerűek, de minden szükséges felszereléssel felettek szerelve, ami szükséges a lendületes és sérülésmentes szállításhoz.
Nemcsak lelkes, de gyakorlott, tapasztalt rakodók állnak a rendelkezésére, akik a megrendelő igényeit és kéréseit mindig szem előtt tartják.
Vállaljuk családi ház, panel lakás, sorház, bérházi lakás, garzon lakás, szuterén lakás, albérlet, összkomfortos lakás, stúdió lakás, kisebb és nagyobb lakások költöztetését, bútorszállítását Budapesten, Pest megyében és belföldön.
A költöztetés közben jelentkező bútorszereléseket gyorsan, szakszerűen megoldjuk, plusz költségek nélkül.
A költöztetéskor kiselejtezett bútorait, lomjait, pincéje, garázsa és tárolója kacatjait lomtalanítjuk, hulladékudvarba szállítjuk.
Gondolunk a megrendelőink szabadidejére, ezért a hét bármely napján, akár este is a rendelkezésére állunk, rejtett költségek nélkül.
Antik bútor szállításánál tapasztalt, jó kondiban lévő rakodókat biztosítunk, akik szakszerűen és figyelmesen mozgatják a bútorait, lakásfelszerelési tárgyait.
Irodaköltöztetést is gyorsan tudjuk megoldani Budapesten, Pest megyében és belföldön, biztosítani tudunk költöztető dobozokat, stretch fóliát és minden szükséges szerszámot, ami szükséges lehet a szállításnál.
Kérdéseivel, megrendelésével forduljon hozzánk bizalommal, hétvégén is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Ha részletesebben akar tájékozódni, vagy többet akar megtudni a szolgáltatásainkról, kérjük, kattintson a linkre, vagy másolja be a keresőbe:
tovább a weblapra >>>
Hirdető: Hajdú Tibor
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Budapest

E-mail küldése


>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában « Előző Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com