Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Eladó balatoni ingatlan / Eladó egyéb balatoni ingatlan Következő »
szálláskeresés

Vendéglátósok, kollégák!


BalatonĄpró: Vendéglátósok, kollégák! BalatonĄpró: Vendéglátósok, kollégák! BalatonĄpró: Vendéglátósok, kollégák!


Vendéglátósok, kollégák!

Figyelj jól rám. Ilyen lehetősége egy embernek legfeljebb csak egyszer adódik. 81 évesen eladom a vendéglőmet, melyet úgy csináltattam meg, ahogy 30 éves szakmai múlttal a hátam mögött, a szívem diktálta. További 26 év alatt bejárattam. 56 éves vendéglátós gyakorlatom után állítom, hogy minden igényt kielégít, minden a kezem ügyében van és technológiában tökéleteset alkottam.

Eladom Balatonföldvár térségében lévő 1472 m2-es telken az 1037,8 m2 nettó össz-szint alapterületű vasbeton gerendarács alapozáson nyugvó, korszerű melegkonyhás éttermemet, ahol a fedett teraszt is figyelembe véve, összesen 260 főt tudok leültetni. A vendégek szeretik, jól érzik benne magukat. Talán ott hibáztam, hogy nem vettem figyelembe az idő múlását és a gazdasági válságot. Ma, elegendő lenne vendéglőnek a fele. A másik, fiatalabb (12 év) felében, élőzenés bárt működtetnék, táncteremmel, az első emeleten intim bokszokkal, a tetőtérben szobákkal. A házon a jelenleg külső és belső natúr téglafelületeket lemeszeltetném fehérre.

És Te, aki ezeket olvasod, ha érdekel, neked odaadom 100 millió Ft-ért. Hidd el, megéri. Ha kiszámolod, mibe kerül, látni fogod, hogy kb. 250 millióba. Neked is csak azért adom ennyiért, mert neked még van időd, hogy folytasd, amit elkezdtem. Ha nincs pénzed, kérj növekedési hitelt az MNB-től, és a kis és középvállalkozóknak adható uniós támogatást. Az ingatlan tehermentes és terhelhető. Hidd, el jól jársz vele, jó a ház. A Balatonnál mindig lesz valaki és enni,- inni,- szórakozni kell.
Ha érdekel a dolog, hívd fel az ingatlanosomat! Ő intéz mindent. Megadom a nevét és a telefonszámát. Lőkös Gábornénak hívják és a telefonszáma: 06-30-218-0000.

Az étteremről bővebben itt olvashatsz:

tovább a weblapra >>>

Hirdető: eladohazak
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Somogy megye

E-mail küldése

>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com