Email küldés - ajánlat kérés

Email küldés - ajánlat kérés

E-mail és telefonszám megadásával kapcsolat fevétel a hirdetés feladójával.
A hirdetés feladója: eladohazak.

E-mail címe: * kötelező
Telefonszáma: * kötelező
Üzenet, kérdés
Biztonsági kód:
Kérem írja be a fenti képen látható kódot: *

 

Az adBlock be van kapcsolva!

A hirdetés teljes tartalmának megtekintéséhez ki kell kapcsolnia az adBlock vagy adBlock+ bővítményt a böngészőjében.

BalatonApró / Eladó ingatlanok / Eladó balatoni ingatlan / Eladó balatoni lakóház Következő »
szálláskeresés

Balatonfüred térségében 5 szobás családi ház eladó


BalatonĄpró: Balatonfüred térségében 5 szobás családi ház eladó BalatonĄpró: Balatonfüred térségében 5 szobás családi ház eladó BalatonĄpró: Balatonfüred térségében 5 szobás családi ház eladó BalatonĄpró: Balatonfüred térségében 5 szobás családi ház eladó BalatonĄpró: Balatonfüred térségében 5 szobás családi ház eladó


31,9 Millióért, Balatonfüred közelében családi ház eladó!
(Aki kereskedik, vagy szolgáltat, annak könnyen megtalálható, és megközelíthető, jól látható út mellé kell települnie és ott is kell laknia!)

Olyan ma a gazdasági helyzet, hogy csak lakni, luxus. Valamit kell mellette csinálni, ami pénzt hoz. Az alább ismertetésre kerülő ingatlan olyan, amivel pénzt lehet keresni.
A Balaton északi partján, Balatonfüred közelében, Lovas településen, panorámás környezetben, 692 m2-es bekerített saroktelken eladó egy kereskedelmi vagy szolgáltatási, célra alkalmas családi ház, melléképülettel. Az ingatlant, a Balatont Veszprémmel összekötő útról és egy kis utcáról lehet megközelíteni.
Idegenforgalmi szezonban, ügyes vállalkozó, ha tud olyat szolgáltatni, melyre vevők a turisták, megcsinálhatja a szerencséjét. Ez általában a fizikai szükségletet kielégítő vállalkozásoknál sikerülni szokott. Ilyenek az evés, ivás, alvás, testápolás (kozmetika, köröm, haj, stb.) de kertápolás, facsemeték árusítása, zöldség-gyümölcs lerakat, öltözködés, strandcikk, ingatlaniroda, szállásközvetítés, illetve bármi számításba jöhet. Ehhez a lehetőségek adottak.

Akik elhaladnak a stratégiai szempontból kulcsfontosságú helyen, azok mindenképpen látják az ingatlant, a választott tevékenység jól látható, jól reklámozható. A település jó közellátással rendelkezik, a közelben vannak élelmiszerboltok, orvos, gyógyszertár, buszmegálló, a Balaton kb. 1100 méterre, míg a strand kb. 2300 méter távolságra van az ingatlantól.

A vállalkozói célú épület külmérete 9,55 m x 4,67 m, melyet közterület határol, így a betérő ügyfelek parkolása megoldott.

A kb. 47,23 m2-es alagsor helyiségei: kazánház, zuhanyozó, garázs, műhely és raktár. A kb. 77,33 m2-es földszint helyiségei: közlekedő, lakószoba, étkező, főzőfülke, külön helyiségben WC, közlekedő, kettő szoba és fürdőszoba (kád, mosdó). Ezen alapterületen felül ezen a szinten van a Balaton irányába tájolt kb. 12,28 m2-es terasz, melyről a Balaton és a tihanyi félsziget is látható. A kb. 39,5 m2-es tetőtér helyiségei: közlekedő, kettő szoba, zuhanyozó, főzőfülke és étkező. Az étkezőből ki lehet menni a Balaton felé néző erkélyre, mely kb. 8,70 m2-es.

A megélhetést biztosító lehetőség, a saroktelek, ház, melléképület irányára: 31,9 millió Ft. Tulajdonos Veszprémben 1+2 félszobás téglalakást, vagy kisebb közbülső sorházat értékegyeztetéssel beszámít. Minden további információért hívja az értékesítőt!

További ajánlataink:
tovább a weblapra >>>

Hirdető: eladohazak
E-mail a hirdetőnek | további hirdetéseim >>
Terület: Magyarország / Veszprém megye

E-mail küldése


>> Az ősszes hirdetés ebben a kategóriában Következő »
Balaton Apartments Balaton Vacation homes, Holiday homes Balaton Hotels and Hostels Balaton Guesthouses and B&B Balaton Vacation homes
Booking.com